njegova strana priče

Ogorčeni čitatelj iz Varaždina: Ostavio sam auto ispred prilaza, otvorio garažu i pokupio kaznu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.01.2023. 10:28

Zadnja izmjena: 11.01.2023. 10:29

Foto: Ilustracija

U redakciju nam se javio čitatelj iz Varaždina koji živi kod 6.Osnovne škole, a koji je, kako navodi, prije par tjedana dobio kaznu jer se zaustavio na svojem vlastitom prilazu od kuće da bi otvorio ogradu i garažu.

Naime, kako nam je ispričao, nakon što je zaustavio auto ispred ograde kako bi uzeo ključ od garaže, prišao mu je policajac i napisao kaznu od 150 kuna jer je na početku ulice tabla na kojoj stoji  "zabranjeno zaustavljanje i parkiranje".

Nakon što su mu policajac, ali i osoblje u postaji rekli kako je svojim automobilom bio u prekršaju, čitatelj tvrdi kako je otišao na razgovor kod komunalnog redara kojem, navodi, nije bilo jasno zašto je uopće došlo do takve kazne. Kaznu je, govori nam, ipak platio jer mu se, kako kaže, ne da navlačiti po sudovima. 

- Zaključak je da se ne mogu zaustavit i otvoriti ogradu jer je na početku ulice tabla "zabranjeno zaustavljanje i parkiranje". Po tome cijela naša ulica radi prekršaj kada ulaze u dvorište AKO nemaju ogradu na motorić - rekao je za naš portal. 

Komentari