kerekesh teatar

Ove predstave očekuju vas večeras na 13. Tjednu smijeha

Objavljeno: 06.03.2022. 09:03

Zadnja izmjena: 06.03.2022. 09:08

U petak je otvoren 13. Tjedan smijeha - festival tijekom kojeg je popularan Kerekesh teatar za više od 10 tisuća gledatelja pripremio 14 predstava u HNK te još 17 prestava u mjestima Varaždinske županije.

Danas su na redu predstave ''Mama, ja sam pozelenio'' GK Žar ptica u 11:00 sati te ''Bračna terapija''– Luda kuća u 20:00 sati.

''Mama, ja sam pozelenio''

Bojan je sasvim prosječan dječak u sasvim prosječnoj školi, koji vodi i sasvim prosječan život. Najviše se druži s Robertom i Zoranom. “Omiljeni sport” trojice dječaka je bježanje s nastave tjelesnog, kako bi “odjurili” u zavodljivu obližnju pekarnicu, gdje se natrpavaju nezdravom brzom hranom.

Bojan bi, zapravo, htio okusiti i malo zdravoga života, pogotovo zato što se njegova simpatija Sanja – zdravo hrani i redovito vježba. Ali, kako nema kondicije  pratiti Sanju – počne se osjećati loše, toliko loše da mu zatreba i dijagnoza otkačene doktorice.

Zbunjeni Bojan ni sam ne zna što bi trebao napraviti, kako promijeniti životne navike koje ima sa svojim prijateljima i roditeljima, a s druge strane kako “osvojiti” Sanjino srce…

''Bračna terapija''

Bračna terapija je predstava u kojoj se možete nasmijati sebi, svom partneru ili jednostavno saznati sve što ste uvijek htjeli znati o vašem braku, a niste imali hrabrosti pitati.

Svjedoci smo rata bračnih veterana, koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to, da postoje dva pola, koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače.Dvije jureće planete, koje teraput pokušava postaviti u istu orbitu.

Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no …. je li i učinkovita?

Vrijedi provjeriti!

Raspored predstava u Varaždinskoj županiji:

  • 6.3. MARUŠEVEC – POKOPAJ ME NJEŽNO – Sportska dvorana – 18:00 sati
  • 6.3. LEPOGLAVA – JA, TRUDNICA – Dom kulture TKIC – 20:00 sati

 

Komentari