saznajte

Ovo su dobitnici javnih priznanja Varaždinske županije: Bolnici priznanje kao pravnoj osobi

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.02.2021. 08:37

Zadnja izmjena: 24.02.2021. 09:47

Vijećnici Županijske skupštine su na jučerašnjoj sjednici donijeli odluku o dodjeli javnih priznanja u 2021. godini.

  • Nagrada za životno djelo Varaždinske županije se posthumno dodjeljuje Branku Kežmanu, kao iznimnom čovjeku i velikom promotoru Županije u zemlji i šire, dugogodišnjem predsjedniku Udruge vinogradara „Trsek“ koji je dao trajni doprinos promidžbi Županije.
  • Nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju bit će dodijeljena Općoj bolnici Varaždin kao pravnoj osobi, koja se u proteklom izazovnom razdoblju uzrokovanom koronavirusom istaknula prilagođenom organizacijom rada bolničkog sustava i posebnim načinom zbrinjavanja pacijenata, a sve uz redovitu realizaciju brojnih projekta, te dr. Katici Čusek Adamić, spec. epidemiologije, voditeljici Epidemiološke djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije, koja se iskazala izuzetnim trudom, doprinosom i odricanjem za dobrobit građana županije tijekom koronakrize.
  • Dobitnici nagrade za doprinos ugledu i promociji varaždinske županije u zemlji i svijetu su Udruga Varaždinsko bučino ulje, Udruga za zaštitu prirode i okoliša „Zasadi stablo, ne budi panj“ i Robert Kopjar.

Komentari