najbolje recenzije

Ovo su najbolji liječnici u Varaždinskoj županiji prema izboru pacijenata

Među zdravstvenim osobljem o kojem su pacijenti napisali samo najbolje recenzije na već tradicionalnom izboru najboljih liječnika portala 'najdoktor', našli su se i liječnici s područja Varaždinske županije...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.12.2021. 09:13

Zadnja izmjena: 10.12.2021. 09:27

Portal najdoktor na kojima pacijenti ocijenjuju liječnike i pišu svoja iskustva i ove je godine već tradicinalno objavio popis najboljih liječnika i liječnica.

Među zdravstvenim osobljem o kojem su pacijenti napisali samo najbolje recenzije našli su se i liječnici s područja Varaždinske županije. Tako su među najbolje fizijatre uvršteni Ivan Kos i Vladimir Knež iz Varaždinskih Toplica. Najboljim ginekolozima proglašeni su Ivo Bilopavlović, Aleksandar Jukić, Ivana Risek, Ljiljana Gal i Hrvoje Brijačak. Prema mišljenju pacijenata, najbolje ocjene među neurokirurzima dobio je Vječeslav Kčira-Fideršek.

Najbolji liječnici obiteljske medicine su Kristina Sambol, Silvija Cikač, Bojana Škvorc i Sanja Škudar-Popović, dok je najboljim ortopedom proglašen Eduard Rod.

Dva najbolja otorinolaringologa iz Varaždina su Tajana Gudlin-Sbull i Domagoj Butigan. Najboljim oralnim kirurgom proglašen je Damir Roki, dok je, prema ocjenama pacijenata, jedna od najboljih stomatologa iz Varaždinske županije Ljiljana Peharda-Ivić.

Komentari