šk.godina 2021/22

Ovo su najuspješniji nastavnici osnovnih i srednjih škola s područja naše županije

Objavljeno: 05.10.2022. 12:38

Zadnja izmjena: 05.10.2022. 13:25

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022.

Danas se održala svečanost na kojoj je prof. dr. sc. Radovan Fuchs dodijelio je priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima, a ovo su nagrađivani nastavnici iz osnovnih i srednjih škola s područja naše županije.

SREDNJE ŠKOLE:

Moreno Vinceković iz Glazbene škole u Varaždinu, Jasminka Prstec iz Gospodarske škole Varaždin, Lea Šantek iz Glazbene škole u Varaždinu, Marko Šafran iz Prve gimnazije Varaždin, Blanka Pazman iz Srednje škole „Arboretum Opeka“ Marčan, Martina Vidović iz Prve gimnazije Varaždin, Ivana Meštrić iz Gospodarske škole Varaždin, Nataša Sajko iz Medicinske škole Varaždin, Iva Vukotić iz Gospodarske škole Varaždin, Ivana Godec-Vinceković iz Glazbene škole u Varaždinu, Ana Maretin Sedlar iz Strojarske i prometne škole Varaždin.

OSNOVNE ŠKOLE

Zoran Hercigonja iz V. OŠ Varaždin, Ivica Kolarić iz I. OŠ Varaždin, Željka Hutinski iz II. i I. OŠ Varaždin, Gordana Sokol iz OŠ Tužno, Jasminka Belšćak iz OŠ Petrijanec, Melita Brodar iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec, Renata Papec iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec, Lea Lesar-Dolenc iz OŠ Vidovec, Tea Pavičić Zajec iz I. OŠ Varaždin, Tamara Ređep iz I. OŠ Varaždin, Ljiljana Inkret-Martinčević iz II. OŠ Varaždin, Nikolina Benko iz OŠ Šemovec i OŠ Metela Ožegovića Radovan, Nikolina Hader iz OŠ Petrijanec, Rosana Štrocinger iz VI. OŠ Varaždin, Sonja Tušek-Podobnik iz I. OŠ Varaždin, Đurđica Krtanjek iz OŠ Franje Serta Bednja.

 

Komentari