Izvođači s duhovne glazbene scene u Hrvatskoj nastupit će na ovogodišnjem koncertu popularne duhovne glazbe u sklopu duhovske osmine koju već tradicionalno organizira Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije.

Koncert će biti u petak 31. svibnja s početkom u 20 sati na Franjevačkom trgu u Varaždinu (kod Grgura - u slučaju kiše će biti u franjevačkoj crkvi sv. Ivana Krstitelja).

Koncert je i humanitarnog karaktera tijekom kojeg će posjetitelji moći donirati za obnovu kuće Udruge "Betlehem" u Varaždinu. To je sedma kuća Udruge Betlehem u RH. Njena primarna namjena, uz duhovno savjetodavni centar, bit će prihvat majki s djecom kojima će se, uz besplatni smještaj, omogućiti zaposlenje i integracija u društvo.

U kući se trenutno odvijaju građevinski radovi, a sva sredstva Udruga prikuplja isključivo donacijama dobrih ljudi iz cijele Hrvatske. Žiro račun udruge je: HR8423900011100984540. - Slavit ćemo Gospodina u središtu Varaždina te pjesmom i molitvom započeti devetnicu uoči svetkovine Duhova. Nek' se sila Duha Svetoga spusti na sve nas, ovaj grad, biskupiju i čitavu nam Domovinu.- poručuju iz Ureda za pastoral mladih.

Komentari

28.05.2019. 10:15h Zadnja izmjena: 28.05.2019. 10:17