traje do 6.siječnja

Ovog vikenda započinje Advent u Varaždinu, na Korzu pjeva Vanna

Kao što smo već i najavili, 27. studenog započinje ovogodišnji Advent u Varaždinu koncertom Vanne na Korzu, a program će trajati sve do 6. siječnja.

Piše: eMagazin

Objavljeno: 22.11.2021. 19:12

Zadnja izmjena: 22.11.2021. 19:15

Foto: Facebook

Kao što smo već i najavili, 27. studenog započinje ovogodišnji Advent u Varaždinu koncertom Vanne na Korzu, a program će trajati sve do 6. siječnja.

Ledeno klizalište i ledeni tobogan će ove godine biti smješteni na Kapucinskom trgu, a Varaždinska kuća u Gajevoj ulici pretvorit će se u Kuću Djeda Mraza gdje će se varaždinski Djed Mraz Krunoslav Čolo družiti s djecom te će ondje biti i drugi dječji sadržaji. Izlagački program bit će premješten iz Gajeve ulice na Franjevački trg, dok će članovi Udruženja obrtnika Varaždin svoje će proizvode izlagati na Trgu slobode. 

Središnja događanja održavat će se na Korzu koje će biti ukrašeno u božićnom duhu s brojnim foto točkama, a tamo će biti postavljena koncertna pozornica. Na otvorenju Adventa pjevat će Vanna te slijede koncerti Dino Dvornik tribute banda i Nene Belana, kao i drugih izvođača. Koncerti će se održavati subotama popodne, no popratni glazbeni program će biti dostupan tijekom cijele subote. Prilikom paljenja svjećica na adventskom vijencu pred Katedralom nastupat će zborovi. Održat će se i božićni koncert ansambla Lado 21. prosinca u Katedrali, a kompletan glazbeni program bit će objavljen naknadno. 

Komentari