LIJEPO PUTOVANJE

Pogledajte kako se na Braču provela dobitnica nagradnog natječaja „Fine'sa Vas vodi na ljetovanje“

Objavljeno: 13.08.2019. 13:21

Zadnja izmjena: 13.08.2019. 13:21

Fine'sa je organizirala nagradni natječaj u kojem dobitnika ili dobitnicu vodi na ljetovanje na Brač. Ljetovanje je osvojila Tanja Košić koja je na Brač otputovala s mamom i omogučila joj nezaboravno ljetovanje.

Dobitnicu i njezinu suputnicu poslužilo je vrijeme te su svih 7 dana iskoristile za kupanje i sunčanje. Posebno su se oduševile sa smještajem u Fine'sinom apartmanu kao i lokacijom na kojoj je apartman smješten. Posjetile su i Supetar te Bol, a simbol Jadrana, plaža Zlatni Rat koja slovi za jednu od najljepših, oduzela im je dah. Ovakvo ljetovanje bi ponovile svake godine.

Otok Brač je pravi biser Jadrana s jedinstvenom kulturnom baštinom i prekrasnom prirodom. Uz zanimljiv turistički sadržaj, odlične klimatske uvjete te plaže s bistrim i čistim morem, Brač je nedvojbeno mjesto koje će vas očarati i koje morate posjetiti.

Ljetovanje na Braču omogučila im je Fine'sa, poslovni sustav koji pruža financijsku, investicijsku i konzultantsku podršku u realizaciji poslovnih ideja. Više o Fine'si saznajte na: https://www.finesa-grupa.hr/hr/.

Naši apartmani na Braču namijenjeni su za najam i prodaju. U slučaju da ste zainteresirani za navedeno, više možete saznati na 091 2492 964 ili [email protected].

Dobitnica i njezina majka poslale su nam slike kako su se provele na ljetovanju. Pogledajte..

Komentari