držite se uputa!

Poruka svim mještanima Općine Gornji Kneginec- pročitajte!

Objavljeno: 19.03.2020. 10:14

Zadnja izmjena: 19.03.2020. 18:37

Iz Općine Gornji Kneginec poslali su priopćenje za medije, a u vezi sprječavanja zaraze korona virusom. Prenosimo ga u cijelosti:

'' Poštovane sugrađanke i sugrađani, nalazimo se u vrlo osjetljivim uvjetima u kojima postoji realna opasnost od zdravstvene ugroze, ali ističem da mjesta za paniku nema. Od svih nas se očekuje krajnje odgovorno ponašanje, jer tako ne štitimo samo osobno zdravlje, već i zdravlje svoje obitelji, prijatelja te svih naših sugrađana.

Poštujmo sve preporuke koje redovito dobivamo od Stožera civilne zaštite i ponašajamo se u skladu s njima, jer će time opasnost zdravstvene ugroze korona virusom biti manja. Posebno pozivam na odgovorno ponašanje sve one koji su se nedavno vratili iz inozemstva te se sukladno izdanom rješenju nalaze u uvjetima samoizolacije.

Poduzeli smo sve neophodne korake za uvođenje financiranja nužnih i neophodnih troškova, a sve kako bi sredstvima koja će nam preostati u proračunu osigurali nesmetano financiranje proračunskih korisnika tijekom ove godine, prije svega ustanova od važnosti za lokalnu zajednicu (dječji vrtić, škola,...).

Ujedno Vam upućujem preporuku, iako djelatnici Općine Gornji Kneginec redovito obavljaju svoje radne dužnosti i stoje Vam na raspolaganju, da ne dolazite u Općinu obavljati poslove koji nisu neophodni, već da svoje nužne zahtjeve nastojite ostvariti putem telefona 042/242-150 ili na mail [email protected].

Molim Vas i da redovito pratite sredstva javnog priopćavanja kako bi pravovremeno dobivali informacije vezano uz mjere i naputke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Pozivam Vas da i u ovim trenucima iskažemo prijeko potrebnu solidarnost i zajedništvo.''

 

Komentari