POS naselje dobiva mini tržnicu koja bi u funkciji trebala biti od ljeta - najavljeno je to na kolegiju gradonačelnika koji se održao danas u Gradskoj vijećnici.

Prema najavi Predraga Ciglara, direktora Gradske tržnice, nova bi mini tržnica trebala raditi 3 ili 4 dana u tjednu i to od 10 pa sve do 17 ili 18 sati. Prema njegovim riječima, ova ideja nastala je još 2009 godine, ali tada nije bilo dovoljno zakupaca. Kako je također najavio Ciglar, među građanima bi se trebala provesti anketa kako bi se uvidjelo što najviše njima najviše odgovara. - Za početak će biti 12 zakupaca i želja nam je napraviti i ''mliječnu hižu'' kako bi građani također mogli nabaviti sir i vrhnje, a moram napomenuti kako će tržnica biti natkrivena - najavio je Ciglar. 

<< Kako je POS naselje u Jalkovečkoj postalo ''mali grad u gradu'' i doživjelo ''baby boom''>>

Inače, već smo prije pisali o tome kako je POS naselje u Varaždinu postao ''grad unutar grada'' - vrtić, osnovna škola, srednja škola, Sveučilište Sjever, pekara, veliki supermarketi, frizerski saloni, fitness centar, 2 ljekarne, kafići, veliko igralište, autoškola, knjižara, Centar Tomislav Špoljar - presjek je svega onoga što se građanima nudi u tom kvartu, a mini tržnica svakako će biti samo još jedna u nizu pogodnosti. 

 

Komentari

25.02.2020. 10:19h Zadnja izmjena: 25.02.2020. 10:19