Potpisan ugovor

Kreće rekonstrukcija kuharskog praktikuma u Gospodarskoj školi u Varaždinu

Objavljeno: 04.01.2024. 11:33

Zadnja izmjena: 04.01.2024. 11:33

Foto: Varaždinska županija

Uz dva centra kompetencija koja svoje središte imaju u Varaždinskoj županiji, Varaždinska županija razvija još jedan, na Gospodarskoj školi u Varaždinu.

Škola sudjeluje kao partner u uspostavi Regionalnog centra kompetencija u turizmu i ugostiteljstvu Srednje škole Zabok. U Županijskoj palači u Varaždinu potpisan je ugovor o financiranju građevinskih radova, obrtničkih radova, hidroinstalacija, elektroinstalacija te strojarskih instalacija na rekonstrukciji kuharskog praktikuma u Gospodarskoj školi u Varaždinu. Ugovor su potpisali ravnateljica Gospodarske škole Jasminka Kelemen i Zvjezdana Erceg iz tvrtke CORE UPRAVLJANJE. Resorni pročelnik Miroslav Huđek istaknuo je kako Varaždinska županija sufinancira radove u iznosu od 68.7 tisuća eura.

- Ovim se radovima priprema kuharski praktikum za prihvat profesionalne kuharske opreme koju je škola dobila u sklopu projekta ReCeZa - Regionalni centar Zabok u vrijednosti od 100 tisuća eura. Praktikum će dobiti jedno novo ruho, a učenici će dobiti kvalitetan prostor u kojem će stjecati nova znanja - rekao je Huđek.

Ravnateljica Kelemen zahvalila se Varaždinskoj županiji na svim dosadašnjima ulaganjima u školu.

Komentari