29.11-6.1

Predstavljen program Adventa u Varaždinu, provjerite nove lokacije, ali i glazbeni program

Danas je i službeno najavljen program manifestacije ''Advent u Varaždinu'' koja će se ove godine održavati i na nekim novim lokacijama

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.11.2019. 12:00

Zadnja izmjena: 14.11.2019. 12:06

Danas je i službeno najavljen program manifestacije ''Advent u Varaždinu'' koja će se ove godine održavati i na nekim novim lokacijama. Uz Ledenu čaroliju na Starom gradu, Korzo, i Stančičev trg, program će biti pripremljen i na Habdelićevom trgu te u Uskoj ulici.

Manifestacija će trajati od 29. studenog pa sve do 6. siječnja, a uz klizalište na Starom gradu bit će postavljen i ledeni tobogan. Od glazbenih imena na Korzu su između ostalih najavljeni Crvena Jabuka, Zsa Zsa, Pavel i Nikola Marjanović Trio dok na Stančiću između ostalih nastupaju Scifidelity Orchestra, Gabrijela Hrženjak i Lucija Job. 

Na Habdelićevom trgu vas očekuje bogata ugostiteljska ponuda, glazbeni program, društvene igre, a Uskoj ulici će 20 selektiranih izlagača izlagati kroz 3 adventska vikenda sve uz zabavu uz dobrog DJ-a. 

Uz sve to, na Starom gradu čeka vas Kuća Djeda Mraza različite radionice za djecu , pričanje priča, a svoj su program pripremili i Gradski muzej Varaždin, Muzej anđela, Galerija Zlatni Ajngel, Atelier Mese&Pičuljan, HNK i drugi.

Napomenimo samo da se i ove godine organizira doček Nove godine na Korzu uz vatromet, koncert grupe Mozart i tradicionalnu utrku. 

Cijeli program pogledajte ovdje.

 

Komentari