plesni spektakl

Preko 300 vrsnih plesača ove subote dolazi u Varaždin, evo detalja

Objavljeno: 16.10.2022. 10:50

Zadnja izmjena: 16.10.2022. 10:53

U subotu, 22. listopada 2022. godine u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održat će se tradicionalni spektakularni Trofej grada Varaždina 2022 (OPEN i bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima).

Trofej grada Varaždina okupit će preko 300 sudionika u različitim disciplinama sportskog dijela natjecanja te u večernjem dijelu show programa. Natjecanja će započeti već u ranijim prijepodnevnim satima u disciplinama u kojima će snage odmjeriti pojedinci, grupe i formacije dok su natjecanja plesnih parova na rasporedu u poslijepodnevnim satima. Trofej grada Varaždina okupit će od najmlađih natjecatelja plesača u kategoriji mlađih osnovaca pa sve do najstarijih sudionika u kategoriji veterani III.

Natjecatelji će se varaždinskoj publici predstaviti u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinsko-američkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep). Večernji dio u kojem će sudjelovati najbolji natjecatelji započet će svečanim otvorenjem te defileom svih sudionika. Natjecanja u obje discipline sportskog plesa bit će izrazito interesantna i zanimljiva. 

Ove godine Trofej Grada Varaždina bit će najbrojniji po broju natjecatelja što je potvrda uloženog truda i rada svih koji sudjeluju u pripremi i organizaciji ove uspješne gospodarskoturističke manifestacije u Gradu Varaždinu. Nastup mnogih vrhunskih plesača iz različitih krajeva Hrvatske, ali i susjednih zemalja kao što su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Srbija, pratit će i ocjenjivati domaći panel sportskih sudaca i sportskih sudaca iz Srbije, Slovenije i San Marina.

Komentari