tema, brze ceste

Na Dan županije dolazi i Plenković: Stričak je prvi izravno izabrani HDZ-ov župan

Ne treba ni sumnjati kako Plenković dolazi dati podršku i Anđelku Stričaku kao prvom županu iz redova HDZ-a još od 1990-ih, ali i prvom izravno izabranom...
Objavljeno: 03.09.2021. 10:36

Zadnja izmjena: 03.09.2021. 12:07

Foto: Arhiva

Dani Varaždinske županije obilježavaju se uoči blagdana Male Gospe, a tim je povodom u županiji organiziran program od ove do iduće subote.

Tim povodom, svečanoj sjednici Varaždinske županije nazočit će i premijer Andrej Plenković. Svečana sjednica održat će se sljedeće srijede, 8. rujna, a očekuje se dolazak i drugih visokih gostiju.

Neslužbeno doznajemo kako će na svečanoj sjednici biti riječi i o projektnim prioritetima u cijelom mandatnom razdoblju, a prije svega o izgradnji brzih cesta, ponajprije one prema Gradu Ivancu.

Ne treba ni sumnjati kako Plenković dolazi dati podršku i Anđelku Stričaku kao prvom županu iz redova HDZ-a još od 1990-ih, ali i prvom izravno izabranom.

Stričak je, podsjetimo, preuzimanjem dužnosti načinio određene izmjene u projektnim prioritetima, a kako bi se do kraja mandata stigle izgraditi ceste namjera mu je oformiti i svojevrstan "Savez za Sjever".

Kampus i geotermalni izvor

Na sastanku s premijerom koji će se održati, kako neslužbeno doznajemo, biti će također riječi i o Sveučilišnom kampusu kojeg FOI dugo čeka,  kao i eksploataciji geotermalne vode polja Lunjkovec-Kutnjak, te drugom.

Komentari