savjetovanje

Sudjelujte u donošenju Odluke o područjima mjesnih odbora u Gradu Varaždinu

Objavljeno: 16.10.2022. 11:31

Zadnja izmjena: 16.10.2022. 11:32

U razdoblju od 14. listopada do 14. studenog 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o područjima mjesnih odbora na području Grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovom Odlukom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Budući da je prethodnih godina došlo do imenovanja novih ulica te do promjene protezanja odnosno imena nekih postojećih ulica, trgova i javnih zelenih površina, potrebno ih je uvrstiti u područje pojedinog mjesnog odbora. Gradskom vijeću Grada Varaždina predlaže se ova Odluka i temeljem inicijative gradonačelnika Grada Varaždina za izdvajanjem dijela područja 4. mjesnog odbora Varaždin i osnivanjem novog, 8. mjesnog odbora Varaždin. Dodatno se Odlukom predlažu i promjene područja još nekih mjesnih odbora na području naselja Varaždin radi njihovog boljeg prostornog razgraničenja na dijelove Grada čiji stanovnici imaju slične lokalne interese.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 30. Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 14. studenog 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o područjima mjesnih odbora na području Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

Komentari