napadi na djelatnike kolodvora

''Rekao mi je 'Kaj buš ti prokleti stari' i udario me u rebra''- prometnik na kolodvoru u Varaždinu strepi od odlaska u noćnu

U redakciju nas je kontaktirao Darko Brozd, prometnik Croatia Busa na autobusnom kolodvoru Varaždin koji nam je ispričao svoju stranu priče o odnosu između putnika i djelatnika na kolodvoru.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.10.2018. 10:45

Zadnja izmjena: 11.10.2018. 10:51

U redakciju nas je kontaktirao Darko Brozd, prometnik Croatia Busa na autobusnom kolodvoru Varaždin koji nam je ispričao svoju stranu priče o odnosu između putnika i djelatnika na kolodvoru. Kako kaže, dosta mu je da se po medijima stalno razvlače priče kako su djelatnici na kolodvoru i vozači bezobrazni prema putnicima, te želi da se čuje i druga strana priče.

Kako nam govori, prošle nedjelje na kolodvoru u Varaždinu dogodio se jedan incident kada je Darko navečer bio napadnut od strane jednog pijanog putnika i prema njegovim riječima, takve situacije ponavljaju se na mjesečnoj bazi.

- On je došao oko 20,15 na kolodvor pijan i pitao gdje mu je bus koji je otišao u 20 sati za Zagreb i počeo galamiti. Zatim me počeo vrijeđati i psovati majku što mi je već normalno, te mi je rekao 'Kaj buš ti prokleti stari' i udario me snažno u rebra - prepričava nam Darko situaciju.

Kako dodaje, ovakve situacije se dosta često ponavljaju, a jednom je čak zbog napada putnika intervernirala i policija.

- Putnici nama nekad prijete i smrću. Do toga je došlo, a mediji samo pišu da su djelatnici na kolodvoru i vozači bezobrazni. I kad je jednom policija došla zbog napada na kolodvor, ja sam napadača odgurnuo jer me fizički napadao i onda je još policija rekla da to nisam smio napraviti - rekao nam je za kraj Darko.

 

Komentari