sastanak u vijećnici

PUME USKORO U VARAŽDINU Čehok: ''Grad će im pružiti svu moguću podršku''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.12.2018. 12:28

Zadnja izmjena: 12.12.2018. 12:28

Danas je gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok zajedno sa svojim zamjenikom Zlatanom Avarom u Gradskoj vijećnici primio brigadnog generala Zdravka Jakopa, državnog tajnika u Ministarstvu obrane RH i Roberta Puju, predsjednika Udruge veterana 7. gardijska brigada PUMA.

Tema razgovora bio je program obilježavanja 26. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade PUMA i 11. godišnjice 2. MB PUMA te povratak postrojbe Hrvatske vojske u varaždinsku vojarnu u Optujskoj ulici. Gradonačelnik Čehok je tom prilikom naglasio kako Grad Varaždin podržava povratak Hrvatske vojske, nasljednika tradicije legendarne postrojbe PUMA u Varaždin te kako će grad pružiti svu moguću podršku u okviru svojih mogućnosti i nadležnosti.

Također, upućen je javni poziv svim građanima Varaždina da se odazovu na programe obilježavanja koji će se odvijati od 19. – 22. prosinca ove godine na različitim lokacijama. Naročito se građani pozivaju na veliki Božićni koncert Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske i gostiju koji će biti održan u Gradskoj sportskoj dvorani Arena Varaždin u srijedu 19. prosinca 2018. godine od 19:30 sati uz besplatan ulaz. Od gostiju ovog vrhunskog orkestra najavljeni su solisti Barbara Suhodolčan, Adalbert Turner Juci, Radovan Cavallin te Šibensko pjevačko društvo „Kolo“.

Komentari