komentar

Robert Magić o najnovijim mjerama: Debilizam, ovo nema veze ni sa čim

Premijer Andrej Plenković jučer je predstavio nove mjere koje bi na snagu trebale stupiti 15. veljače, a o detaljima mjera danas će biti govora na konferenciji za medije Stožera koja se održava u 11 sati.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.02.2021. 09:35

Zadnja izmjena: 12.02.2021. 09:47

Čini se kako niti nakon najnovijeg popuštanja mjera ugostitelji neće biti zadovoljni jer im se, prema onome što za sada znamo, omogućuje prodavanje napitaka za van, bez mogućnosti zadržavanja na terasi.

Ipak, naknade koje dobivaju vrijede za cijelu veljaču, a tek ćemo saznati hoće li im Stožer biti blagonakloni početkom ožujka. Dugogodišnji ugostitelj Robert Magić sve ovo naziva ''debilizmom''.- I onim ljudima koji se stvarno boje korone već postaje jasno kako ovo što rade nema veze ni sa čim. To je toliko neusklađeno, nejednako...Kafići ne smiju raditi, ali kockarnice smiju gdje su ljudi na pola metra.Dobro, doći će bolja vremena - komentirao je Magić.

Podsjetimo, osim što se ugostiteljskim objektima omogućuje prodavanje napitaka za van, omogućit će se otvaranje teretana i fitness-centara uz poštivanje epidemioloških mjera, nastava u školi za strane jezike, otvaraju se kladionice, automat-klubovi i casina uz ograničenja za konzumaciju pića.

 

Komentari