nove tenzije...

SDP poručuje kako građani nisu pripremljeni za zbrinjavanje otpada, Avar: ''Imam pametnijeg posla od SDP-a''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.07.2018. 14:09

Zadnja izmjena: 05.07.2018. 14:16

Gradska organizacija SDP-a danas je poslala priopćenje za medije u kojem upućuje kritiku prema ''politici Ivana Čehoka'' i navodi kako su se Avar, Bunić i Čehok posljednih mjeseci radije naslikavali na Dravskim bazenima umjesto da pripreme resurse i osiguraju odgovarajuće zbrinjavanje komunalnog otpada u gradu u skladu sa novom regulativom.

Kako navode, novi način zbrinjavanja otpada je u ovom trenutku neprovediv i neodrživ, pogotovo za sugrađane koje žive u stambenim zgradama. 

- Sada bi Varaždinci preko noći trebali sami osigurati uvjete i educirati se kako bi pravilno mogli realizirati nečiju nedorečenu ideju, i sve to pod prijetnjom kazni. Dakle, umjesto da je gradska vlast na vrijeme počela sa pripremama za provođenje Odluke o razvrstavanju tekućeg komunalnog otpada kako bi se osigurali uvjeti i novčana sredstva potrebna za realizaciju, te informirali građane na vrijeme o novom načinu odlaganja smeća, sve se radi u zadnji tren i to u trenutku kada je započela sezona godišnjih odmora - poručuju SDP-ovci .

Za komentar o svemu pitali smo i dogradonačelnika Zlatana Avara koji je poručio kako ''ima pametnijeg posla nego komentirati priopćenja SDP-a''.

Komentari