Strava u Varaždinu

SJEKIROM UBIO MAČKA Vlasnik pizzerije: "Zaposlenik je sada već bivši, a ja sam doživio ogromno razočaranje u ljudski rod

Jučer smo pisali o zaposleniku pizzerije koji je sjekirom zatukao mačića, a nakon što je vijest odjeknula Varaždinom, danas se na svojem Facebook profilu pizzerije javio i vlasnik pizzerije
Objavljeno: 29.08.2019. 09:44

Zadnja izmjena: 29.08.2019. 09:51

Foto: Ilustracija

Jučer smo pisali o zaposleniku pizzerije koji je sjekirom zatukao mačića, a nakon što je vijest odjeknula Varaždinom, danas se na svojem Facebook profilu pizzerije javio i vlasnik pizzerije Pizza House Raj gdje se i dogodio nemili događaj.

>>STRAVA U VARAŽDINU Zaposlenik pizzerije sjekirom ubio mačka, a onda ga htio baciti u krušnu peč?

- Imam potrebu ispričat se za zločin koji nisam počinio niti sam bio prisutan kada se dogodio, i tu potrebu imam baš ja koji kod kuće živim sa maltezerom od 4 kile koji svaku večer spava na nogama moga djeteta - stoji u statusu, navodeći kako je ono što je njegov bivši zaposlenik napravio zbilja gnusan čin.

Istaknuo je kako je doživio ogromno razočarenje u ljudski rod, ne samo zbog ponašanja svojeg zaposlenika, nego i ljudi koji su ih obasipali komentarima punim mržnje.

- U ime mojeg obrta osuđujem ovaj nemili događaj. Bitno mi je samo to da je moj obraz i obraz moga obrta u potpunosti čist, a sad dali ću i dalje raditi ili ne to ću sam odlućiti kroz nekoliko dana kada se malo u meni smiri to razočaranje i slegnu emocije - zaključio je vlasnik.

Komentari