vremenska prognoza

Ovog tjedna temperature ponovno rastu, stiže i toplinski val

Objavljeno: 17.07.2022. 09:41

Zadnja izmjena: 18.07.2022. 08:56

Vremenska prognoza za danas bit će slična onoj od proteklog tjedna - temperature do najviše 28 stupnjeva, većinom sunčano uz blagu naoblaku.

U nadolazećem tjednu vremenska prognoza donosi ponovni rast temperature iznad 30 stupnjeva. Sutra će također biti pretežno sunčano uz pokoji oblak, a dnevna temperatura zraka kretat će se od 18 do 29 stupnjeva. U drugoj polovici dana puhat će slab do umjeren istočni vjetar.

U utorak će biti potpuno vedro. Temperatura zraka kretat će se od 19 do 31 stupanj. Sličnu vremensku prognozu meteorolozi najavljuju i za srijedu kada će se temperatura popesti do 32 stupnja, a tijekom dana bit će većinom sunčano uz blagu mjestimičnu naoblaku. 

Četvrtak će obilježiti temperatura do 31 stupanj, no tijekom dana će biti većinom oblačno uz tek blago razvedravanje u prijepodnevnim satima, nakon čega slijedi ponovna naoblaka. Tijekom dana puhat će slab do umjeren sjeverac.

Idući vikend očekuje nas ponovni toplinski val, a meteorolozi su najavili rast temperature do čak 37 stupnjeva u subotu. Bit će uglavnom sunčano, uz blagu naoblaku u večernjim satima, no noćna temperatura neće padati ispod 23 stupnja.

Komentari