nastavlja se suđenje

Smiljana Srnec po prvi puta progovorila o optužbama da je ubila sestru

Jutarnji.hr

Objavljeno: 14.05.2020. 12:28

Zadnja izmjena: 14.05.2020. 12:31

Smiljana Srnec danas je prvi puta progovorila o optužbama da je ubila svoju sestru Jasminu Dominić u ljeto 2001. a potom njezino tijelo stavila u zamrzivač gdje je nađeno 16. veljače prošle godine.

Kako piše jutarnji.hr, Smiljana Srnec završila je svoju obranu ovim riječima - Ne želim odgovarati za nešto što nisam učinila, ne želim biti žrtva niti da moja djeca budu žrtva, a ona već sad jesu žrtve zbog nečije pokvarenosti možda i ambicija. Ne želim odgovarati na pitanja sudskog vijeća državnog odvjetnika niti svog branitelja. Svoju obranu nastavila je optuživanjem svjedoka, uglavnom svoje rodbine te je rekla kako ne razumije zašto nisu ispitani oni svjedoci koji su mogli reći istinu. 

Iako je odbilo sve dokazne prijedloge obrane, sudsko vijeće nakon iznošenja obrane Smiljane Srnec odlučuje o tome hoće li po službenoj dužnosti provesti neke nove dokaze. Suđenje Smiljani Srnec prekinuto je i nastavit će se 24. lipnja zato jer će sud pribaviti određenu dokumentaciju iz tvrtke gdje je radila Jasmina Dominić, a ispitat će se i neki svjedoci.

Komentari