predstavljen glazbeni program...

JUBILARNI 20. ŠPANCIRFEST Dolaze nam Dubioza, SARS, Parni Valjak, Zabranjeno Pušenje...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.06.2018. 20:18

Zadnja izmjena: 15.06.2018. 11:49

Foto: Mateja Rak

Bliži se jubilarni 20. Špancirfest, a tim su povodom konferenciju za medije danas održali direktorica Turističke zajednice grada Varaždina Jelena Toth, gradonačelnik Ivan Čehok i njegovi zamjenici Sandra Malenica i Zlatan Avar.

Predstavljene su tako neke novosti ovogodišnjeg Špancirfesta, pa je tako Jelena Toth najavila kako će se ovogodišnji glazbeni program odvijati na tri glazbene pozornice - glavna pozornica između zapadnog bedema i zidine Starog grada, pozornica ispred vile Bedeković i ona smještena na varaždinskom Korzu.

Glavna pozornica bit će smještena podno zidina Staroga grada, a ona će ove godine biti - besplatna. Na njoj će tako nastupiti UB40, Soul II Soul, The Brad New Heavies, Parni Valjak, Dubioza Kolektiv, SARS, Urban&4, Zabranjeno pušenje, Mia Dimšić i Zdenka Kovačiček. Koncerti kod vile Bedeković će se naplaćivati, a publika će tamo slušati Josipu Lisac, Amiru Medunjanin, Vlatka Stefanovskog i Zorana Predina, dok će uz koncerte posjetitelji moći uživati i u kazališnim predstavama Kerekesh Teatra.

Gradonačelnik Čehok kao novost spomenuo je lunapark za tinejdžere, ali i kako će se ove godine na prostoru od Kule pa prema Starom gradu i bedemima naći naši ugostitelji koji će posjetiteljima ponuditi domaću hranu, mirise i okuse, a grad će svim ugostiteljima osigurati besplatne kućice.

Kreativnica u Uskoj, Umjetnička u Školskoj, Obrtnička u Draškovičevoj, Park Kreative, Vindiland - sve je to i ove godine dio Špancirfesta, uz 100 različitih programa koje i ove godine donosi 20. izdanje Špancira.

 

 

 

 

 

Komentari