CENTAR "MIRKO RELAC"

Provodi se savjetovanje o pripadanju Sportsko-rekreacijskog centra u Poljani Gradu Varaždinu

Objavljeno: 30.07.2021. 11:52

Zadnja izmjena: 30.07.2021. 11:52

Foto: Arhiva

Od danas do 29. kolovoza 2021. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama Odluke o načinu upravljanja i korištenja športskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o izmjenama Odluke o načinu upravljanja i korištenja športskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Svrha donošenje akta je uvrštenje Sportsko rekreacijskog centra "Mirko Relac" Poljana Biškupečka u popis sportskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 18.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca do 29. kolovoza 2021. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za sport i zdravstvenu zaštitu, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom "Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o načinu upravljanja i korištenja športskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina" ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

Komentari