zabrinuti stanari

Stanari Ulice 22. rujna 1991.: Tinejdžeri divljaju, a netko će na toj ljuljački slomiti vrat

Objavljeno: 12.05.2022. 12:46

Zadnja izmjena: 12.05.2022. 12:46

U redakciju nam se javio zabrinuti čitatelj u ime stanara zgrada u Ulici 22. rujna 1991., koji želi ostati anoniman, a koji bi želio skrenuti pozornost na problem s kojim se stanari susreću.

Naime, kako navodi, na igralištu u Ulici 22. rujna 1991. u Varaždinu postavljena je ljuljačka koja stvara buku koja smeta stanarima okolnih zgrada. Također, čitatelj smatra kako postoji i opasnost od povrede budući da , kako kaže, ljuljačku istovremeno koristi i do sedmero djece.

- Molimo vas kao stanari u ulici 22 rujna, Varaždin da se nešto učini u vezi buke sa igrališta, a koju rade neki tinejdžeri koji doslovno divljaju. Pogotovo je bučna i opasna ljuljačka na kojoj se njih šest, sedam istovremeno njiše, netko će slomiti vrat... Njihaljka jako lupa, škripi i proizvodi buku zbog koje stanari okolnih zgrada nemaju cijeli dan i navečer mira. Obitelj mi ima malu bebu i ovo više nije za izdržati. Ne želim zvati policiju zbog djece, ali ovo je neizdrživo. Osobno sam provjerio i igrala na ovom i ostalim igralištima u Varaždinu nemaju certifikat za sigurnost, tko je dao dozvolu za postavu takvih opasnih igrala? - navodi čitatelj.

Komentari