incident u sajmišnoj ulici

Gradski vijećnik prozvan da je autom udario psa invalida i otišao: ''Nemam se ja zašto ispričavati, nisam ga udario namjerno''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.11.2017. 10:38

Zadnja izmjena: 27.11.2017. 10:45

Foto: Arhiva/Privatna arhiva

Prema informaciji koju smo dobili od čitateljice, u četvrtak se u Sajmišnoj ulici u Biškupcu, točnije, na dvorištu Konjičkog kluba Garestin i kluba Varaždin 95 dogodio jedan manji incident u kojem je sudjelovao gradski vijećnik Stjepan Cepanec.

Naime, kako nam prepričava čitateljica, Cepanec je u krugu kluba Garestin autom naletio na nepokretnog psa na kolicima. Pas srećom nije nastradao nego samo njegova kolica, a  čitateljica koja je bila svjedok događaja smatra da se Cepanec nakon nemilog događaja morao ispričao vlasnici ili je barem pitati može li kako nadoknaditi štetu.

Kontaktirali smo i vlasnicu psa, gospođu Spomenku Damjanić, članicu kluba Garestin, koja nam je rekla kako je svjesna da Cepanec psa i kolica nije pregazio namjerno, ali joj je žao što je kao čovjek nije došao potražiti i pitati može li ikako nadoknaditi štetu.

- Kao gradski vjećnik, on mora biti primjer građanima, a ne se ovako ponašati. Ja razumijem da on to nije napravio namjerno, ali me barem mogao potražiti i ispričati se. Kolica su sad strgana, pas sad mora ležati do dok to ne popravim, a  to traje - rekla nam je Spomenka. 

'' Ne smatram se krivim''

Kontaktirali smo Stjepana Cepanca koji nam je potvrdio kako se ova situacija zaista dogodila. Kako kaže, već je u to vrijeme pao mrak i on se žurio na sjednicu i psa nije pregazio namjerno i misli da se nema kome ispričavati.

- Ja se ne smatram krivim i zbog čega bi se ja trebao ispričavati. Oni su psa trebali imati vezanoga ili u boksu, a ne ga pustiti da luta dvorištem. Moj auto je visok i ja ga od iza stvarno nisam vidio -  rekao nam je Cepanec i dodao kako je sreća da mu nije napravio štetu na autu.

Prema njegovim riječima, članovi Konjičkog kluba Garestin ne vole članove kluba Varaždin 95 s kojima dijele zgradu i dvorište.

- Žao mi je što je ovo došlo do medija. U Varaždinu ima važnijih stvari za pisati, a ne da se sad piše o meni i psu -  za kraj je rekao Cepanec

Komentari