najava

Sutra otvorenje Jedinice za liječenje moždanog udara na Odjelu za neurologiju, evo što to znači za pacijente

Glavni cilj rekonstrukcije i opremanja Jedinice za liječenje moždanog udara u Bolnici je poboljšanje postojećih sadržaja odjela Neurologije za organizaciju intenzivne njege pacijenata s pojačanim cerebrovaskularnim bolestima...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.02.2023. 09:43

Zadnja izmjena: 01.02.2023. 09:43

U četvrtak će se na Odjelu za neurologiju Opće bolnice Varaždin održati otvorenje Jedinice za liječenje moždanog udara, najavili su iz Varaždinske županije.

Tijekom 2021. godine izvršeni su radovi na rekonstrukciji Jedinice za liječenje moždanog udara, koji su se sastojali od građevinsko-obrtničkih radova, instalacija vodovoda i odvodnje, elektrotehničkih instalacija i strojarskih radova. Glavni cilj rekonstrukcije i opremanja Jedinice za liječenje moždanog udara u Bolnici je poboljšanje postojećih sadržaja odjela Neurologije za organizaciju intenzivne njege pacijenata s pojačanim cerebrovaskularnim bolestima. 

Realizacijom ovog projekta doći će do opremanja Jedinice za liječenje moždanog udara suvremenom ugradbenom opremom, respiratorima, stanicom za centralni nadzor pacijenata, medicinskim aparatima, bolesničkim krevetima, namještajem i ostalom opremom neophodnom za liječenje moždanog udara

Otvorenju će uz ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damira Poljaka, voditeljicu Odjela Spomenku Kiđemet Piskač te djelatnike OB Varaždin nazočiti i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sa suradnicima.

 

Komentari