Besplatno predavanje

Sve o prekvalifikacijama, mjerama zapošljavanja i vaučerima za obrazovanje uskoro u Srednjoj školi Ludbreg

Objavljeno: 29.02.2024. 11:25

Zadnja izmjena: 29.02.2024. 11:30

Foto: Arhiva

Županijska komora Varaždin i Srednja škola Ludbreg, u suradnji s  Područnim uredom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Varaždin, idućega tjedna organiziraju za sve zainteresirane besplatno predavanje o programima prekvalifikacija ludbreške srednje škole, mjerama aktivne politike zapošljavanja za ovu godinu i vaučerima za obrazovanje nezaposlenih i zaposlenih osoba.

Kako najavljuju iz Županijske komore Varaždin, predavanje će se održati u utorak, 5. ožujka, s početkom u 10,35 sati u prostorijama Srednje škole Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 16, u Ludbregu.

Srednja škola Ludbreg tom će prigodom predstaviti detaljne informacije o besplatnom osposobljavanju za program Izrada i primjena programa na CNC alatnim strojevima (CNC tokarilica i CNC glodalica) te programe prekvalifikacija (CNC operater; Strojarsko-računalni tehničar; Tehničar za mehatroniku). 

Romana Kostanjevec, savjetnica Odjela za mjere aktivne politike zapošljavanja HZZ-a predstavit će mjere aktivne politike zapošljavanja,  dok će sustav vaučera za obrazovanje predstaviti Marina Ostrun, savjetnica Odsjeka za rad s poslodavcima HZZ-Područnog ureda Varaždin. 

Komentari