formalna suradnja

Sveučilište Sjever i HAMAG BICRO sklopili Sporazum o suradnji

Objavljeno: 03.02.2022. 11:21

Zadnja izmjena: 03.02.2022. 11:21

Sporazum o suradnji između Sveučilišta Sjever i Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO potpisan je  u srijedu, 2. veljače 2022. godine, na Sveučilištu Sjever u Sveučilišnom centru Varaždin. 

Sporazum su potpisali prof.dr.sc. Marin Milković, rektor Sveučilišta Sjever te Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a.

- Cilj potpisivanja ovog sporazuma jest  jačanje ostvarenja dugoročne znanstvene, tehničke i stručne suradnje na području istraživanja i razvoja, posebice u području gospodarstva i  na području znanstveno-istraživačkih projekata od zajedničkog interesa sa svrhom međusobne podrške i koordinacije - istaknuo je rektor Sveučilišta Sjever prof.dr.sc. Marin Milković.

Nakon sklapanja formalne suradnje predstavnici HAMAG BICRO-a, a nakon njih i saborski zastupnik mr.sc. Marko Pavić, održali su predavanja i prezentaciju o mogućnostima financiranja projekata u novom programsku razdoblju, s naglaskom na mogućnosti za Sveučilište Sjever u prijavi i sudjelovanju na projektima, a posebno su predstavljeni pozivi iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost.

 

Komentari