poslovna suradnja

Sveučilište Sjever i Zavod za hitnu medicinu nastavljaju suradnju

Objavljeno: 11.11.2021. 09:43

Zadnja izmjena: 11.11.2021. 09:53

Na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin potpisan je Ugovor o poslovnoj suradnji između Sveučilišta Sjever i Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije čime je nastavljena suradnja između ovih dviju ustanova.

Ugovor su tom prilikom potpisali rektor Sveučilišta Sjever Marin Milković i ravnatelj Zavoda, Mladen Smoljanec. Potpisivanje Ugovora nastavak je dosadašnje formalne suradnje između ovih dviju značajnih ustanova, a što se prije svega odnosi na uspostavljanje i razvijanje međusobne suradnje u području znanstveno-istraživačke i stručne djelatnosti ugovornih strana, te sukladno potrebama, provođenje preddiplomske, diplomske i poslijediplomske nastave i edukacije studenata u Zavodu kao nastavnoj bazi Sveučilišta, kao i provođenje drugih mogućih i od ugovornih strana prihvaćenih oblika suradnje.

Nakon potpisivanja Ugovora, nazočni su obišli novoopremljeni, suvremeni Laboratorij za hitnu medicinu, anesteziologiju i reanimaciju na Sveučilištu Sjever na kojem će studenti Odjela za sestrinstvo pohađati vježbovnu nastavu.  

- Sa Zavodom za hitnu medicinu Varaždinske županije ostvarujemo dugogodišnju kvalitetnu suradnju, stoga nas veseli da smo je potpisom ovog Ugovora nastavili. Ne sumnjamo da će daljnja suradnja, a posebice na razvoju novih; budućih aktivnosti na obostran napredak biti veoma uspješna - istaknuo je rektor Marin Milković.

Potpisivanju su nazočili i pročelnica Odjela za sestrinstvo, doc.dr.sc. Marijana Neuberg te glavni tehničar  Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, Zoran Žeželj, mag.med.techn

Komentari