zanimljiva situacija

eTV: Tijekom današnje presice ravnatelj Glazbene malo "okrznuo" bivšeg gradonačelnika...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.03.2018. 15:58

Zadnja izmjena: 02.03.2018. 16:23

Foto: Dominik Sever

U Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu danas je predstavljeni program  obilježavanja 190. godina Glazbene škole u Varaždinu, a osim ravnatelja škole Davora Matačića, program su predstavili i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok te ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin Rajmond Rojnik.

>>Najavljen program obilježavanja 190 godina Glazbene škole Varaždin: ''Škola pridonosi kulturnom životu grada''

Govoreći o programu, kao i o značaju Glazbene škole za grad Varaždin, ali i za cijelu Hrvatsku, ravnatelj Matačić ''okrznuo'' je pomalo bivšeg gradončelnika Habuša, riječima kako dugo gradonačenika Varaždina nije bilo u njihovoj školi, odnosno - do danas.

- Dakle, od kad sam ravnatelj u Glazbenu školu u Varaždinu od strane predstavnika grada nije dugo ušao gradonačelnik Grada Varaždina. Meni je izrazito drago da danas imamo ovdje gradonačenika, na ovoj presici. Pozdravljam gospodina Čehoka i pozivam ga da se obrati - rekao je Matačić.

Situacija je tim više zanimljiva što je Matačić upravo tijekom mandata bivšeg gradonačelnika bio aktivan u gradskom SDP-u, dakle bili su koalicijski partneri. Matačić je ravnateljem postao 19. ožujka 2013. godine.

 

Komentari