tko stoji iza toga?

Očajni stanari ove ulice bore se s namjernim bušenjem guma: 'Mogla sam nastradati'

Objavljeno: 27.01.2024. 19:02

Zadnja izmjena: 28.01.2024. 09:19

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Kako javljaja čitateljica, u Ulici Krešimira Filića u Varaždinu se već u više navrata javlja problem namjernog bušenja guma. 

Čitateljica koja živi u toj ulici, ističe da je prije nekoliko dana guma na njezinom osobnom automobilu probušena već po treći put. Naime, navodi kako joj je guma bila probušena u srpnju i svibnju 2022. godine.

- Problem je što je guma na automobilu polagano puštala i nisam odmah mogla primjetiti. Tokom vožnje po gradu umalo sam sletjela s ceste i moglo je završiti kobno ili sam mogla ugroziti druge sudionike u prometu. Problem je što znam često voziti se autocestom i mogla sam nastradati kao i moji suputnici - ističe te dodaje kako nastaje veliki financijski trošak kupnje novih guma. 

U ulici neki stanari nemaju mogućnost parkirati automobile u dvorište, kaže čitateljica, pa parkiraju na slobodno mjesto ili na pločnik, ali tako da pješaci mogu prolaziti. U kratkom roku izgrađene su zgrade, otvoreni poslovni prostori, a problem sa parkingom je samo još veći, jer za sve njih nije osiguran parking, dodaje čitateljica.

Komentari