Hrvatska, baš kao i ostatak svijeta želi spriječiti širenje korona virusa, a jedna od najbitnijh stvari je ta da se osobe koje su bile u inozemstvu ili u kontaktu s drugom zaraženom osobom drže pravila samoizolacije.

PU Varaždinska već je potvrdila kako su na području naše županije naišli na nekoliko kršenja novog pravila, a te će se osobe kazniti s 8000 kn. Ipak, čini se kako nekima još uvijek nije jasno koliko je situacija ozbiljna, pa se uputa ne drže i još se time hvale na Facebooku. Tako je jedan muškarac s područja naše županije trebao biti u samoizolaciji, ali je razvozio gnoj u polje, time se pohvalio i za sve okrivio UDBU.

- Pazite se ljudi, ja sam dobio čestitku od 8000 kn..jučer sam odpelal gnoj v polje sam samcat u kabini traktora.. vele da je netko dojavio..nemojte vjerovat ..u mojoj okolini nitko ne zna da imam rješenje o samoizolaciji..slijede vam signal od mobitela..UDBA je na dijelu...ako nekud idete od doma...telefon ostavite doma - napisao je i još time da upute svima koji će kršiti samoizolaciju da ''mobitel ostave doma''.

Što reći nego, nečuveno....

 

 

Komentari

18.03.2020. 08:19h Zadnja izmjena: 18.03.2020. 08:32

Foto: Ilustracija