ukupne veličine preko 1100 m2

FOTO Uskoro kreće izgradnja novog velikog fitness centra u sklopu TTS-a - evo detalja

Prema riječima voditelja marketinga u TTS Sport centru Roberta Magića dovršen je projekt i uskoro se kreće u izgradnju nove fitness dvorane u sklopu sportskog centra.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.11.2018. 12:23

Zadnja izmjena: 21.11.2018. 13:01

Prema riječima voditelja marketinga u TTS Sport centru Roberta Magića dovršen je projekt i uskoro se kreće u izgradnju nove fitness dvorane u sklopu sportskog centra. Kako nam je rekao Robert, izgradnja je bila planirana već prije nekoliko godina, no zbog tadašnje loše suradnje s gradskom vlasti na čelu s gradonačelnikom Habušom, do nje nije došlo.

Kako nam objašnjava Robert, to će biti jedan prekrasan dvostruki fitnes centar ukupne veličine preko 1100 m2 od kojih je 200 kvadrata crossfit box, a 350 kvadrata je klasični gym s vrhunskim američkim Hoist spravama, ali i poseban dio za kardio, nove svlačione, a sve to uz ulaz na elektronske kartice i posebnu ventilaciju i klimatizaciju posebno projektiranu za fitnes prostor.

- Sve će biti na jednom svjetskom nivu, a i sama građevina koju je projektirao arhitekt Ivica Vizigner iz Viz-Ex-a trebala bi izgledati vrlo moderno i trebala bi biti na ponos gradu - govori nam Robert i dodaje kako bi gradnja dvorane trebala početi početkom ranog proljeća, a sve bi trebalo biti završeno do početka europskog prvenstva u atletici početkom srpnja.

 

Komentari