pročitajte

Turistička zajednica grada Varaždina ima najbolji turističko promotivni film

Objavljeno: 10.06.2024. 11:30

Zadnja izmjena: 10.06.2024. 11:30

Film „Blizu, bliže, Varaždin…“ proglašen je najboljim u kategoriji turističko promotivnih filmova na 32. Hrvatskom festivalu jednominutnih filmova koji je od 5. do 9. lipnja održan u Požegi.

U samo jednoj minuti film „Blizu, bliže, Varaždin…“ pokazuje čari i jedinstvenosti Varaždina, ističu iz TZ Grada Varaždina. Film gledatelje dinamično vodi kroz slikovite ulice i trgove te usporedno oslikava svakodnevni život Varaždinaca stvarajući snažan vizualan doživljaj, a za Turističku zajednicu grada Varaždina 2022. godine realizirali su ga Krunoslav i Lukas Weinpert iz agencije Pointers Travel DMC.

- S obzirom na važnost promotivnih videa za promociju destinacije Turistička zajednica grada Varaždina kontinuirano izrađuje nove video materijale tematski vezane uz pojedine turističke proizvode, događanja, ali i imidž destinacije, posvećujući pažnju inovativnom i kreativnom prenošenju doživljaja i poruke. Osim u sklopu projekcija turističko promotivnih filmova, nagrađeni film Turističke zajednice grada Varaždina prikazan je i u sklopu službenog programa festivala u Gradskom kazalištu Požega gdje je održana i dodjela nagrada - dodaju iz TZ Grada Varaždina. 

Hrvatski festival jednominutnih filmova najstariji je međunarodni filmski festival u Hrvatskoj. Za ovogodišnje izdanje festivala u četiri kategorije pristiglo je ukupno 737 filmova iz 69 zemalja.

Komentari