OBAVIJEST

Turistička zajednica upozorava: Ne nasjedajte na lažne oglase za posao u organizaciji Špancirfesta

Objavljeno: 23.07.2021. 14:08

Zadnja izmjena: 23.07.2021. 14:08

Foto: Arhiva

Posljednjih nekoliko dana putem raznih Facebook grupa objavljuju se oglasi usmjereni na studentsku populaciju, u kojima se nude razni poslovi na Špancirfestu.

Od zainteresiranih se osoba, kao oblik audicije, traži da snime i pošalju videe i fotografije neprimjerenog sadržaja. Turistička zajednica grada Varaždina, kao jedini organizator Špancirfesta i isključivi nositelj prava na korištenje njegova imena, nema nikakve veze s tim oglasima, niti bilo kojim drugim oblikom poslovne komunikacije koja ne dolazi sa službenih adresa i komunikacijskih kanala Turističke zajednice grada Varaždina i Špancirfesta, te upozorava građane da ne nasjedaju na takve lažne oglase.

Špancirfest u ovom trenutku ne traži suradnike, niti zapošljava animatore, a posebno to ne čini putem lažne email adrese i na način koji je, u najmanju ruku neprimjeren. Sva službena i promotivna komunikacija Špancirfesta vodi se putem službenih kanala festivala i Turističke zajednice grada Varaždina: mail adrese i web stranice na domenama www.spancirfest.com i www.tourism-varazdin.hr, odnosno Facebook i Instagram stranica i računa "Špancirfest" i "Volim Varaždin".

Iz Turističke zajednice grada Varaždina mole da, ukoliko naiđete na oglas, objavu, vijest ili primite poruku u ime Špancirfesta, a da ona nije došla s jedne od navedenih službenih internetskih domena odnosno Facebook stranica ili Instagram računa, to prijavite Turističkoj zajednici kako bi mogli zaštiti javnost, ali i ugled festivala i organizatora.

Komentari