prezentacija rada i opreme

U Ivancu danas možete razgledati opremu s kojom raspolaže naša policija

Objavljeno: 23.07.2022. 09:18

Zadnja izmjena: 23.07.2022. 09:18

Policijska uprava varaždinska - Policijska postaja Ivanec danas ispred Srednje škole u Ivancu (Eugena Kumičića 7) organizira taktično-tehnički zbor, a tom će prilikom predstaviti rad svih rodova policije.

Također,  policijski službenici predstavit će opremu, vozila i tehniku koju koriste u obavljanju svojih svakodnevnih poslova i izazovnih zadataka. Prezentacija rada i opreme održat će se od 10 do 12 sati. Cilj organizirane aktivnosti prvenstveno je približiti i zainteresirati mlade osobe za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini.

Tijekom organizirane prezentacije svi zainteresirani mladi, ali i ostali građani moći će vidjeti interventna vozila, policijski čamac, presretače, kombi vozila, vozilo maricu te ostalu opremu i tehniku. Sama prezentacija zamišljena je na interaktivan i proaktivan način pa će biti organiziran i poligon na kojem će svi zainteresirani imati priliku provjeriti razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti  potrebnih za upis u organizirani program obrazovanja.

Važno je istaknuti da će posjetitelji moći, na licu mjesta, dobiti sve informacije o raspisanom natječaju, ali i o policijskom poslu, što je iznimno korisno kod donošenja odluke o prijavi. Predstavljanje, kao i činjenica da je raspisano natječaj od strane MUP-a u tijeku, prije svega su izvrsna prilika za sve mlade osobe do 28 godina, a koje imaju želju, volju i spremnost za navedeni poziv da se informiraju, vide i u konačnici prijave te da u budućnosti postanu educirani i osposobljeni policijski službenici.

Komentari