Novi praktikum

U Strojarskoj i prometnoj školi počinje uređenje praktikuma za vozače motornih vozila

Objavljeno: 28.12.2023. 13:46

Zadnja izmjena: 28.12.2023. 14:03

Foto: Varaždinska županija

Strojarska i prometna škola Varaždin će početkom sljedeće godine raspolagati novouređenim praktikumom za vozače motornih vozila.  

Ugovor o uređenju praktikuma potpisali su ravnateljica Strojarske i prometne škole Snježana Klarić i Darko Geček, direktor tvrtke Protekt standard koja će izvoditi radove. Ugovor je potpisan u prisustvu župana Anđelka Stričaka i pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslava Huđeka. U njemu će se, uz informatičku opremu, nalaziti simulator vožnje namijenjen budućim vozačima motornih vozila. Vrijednost ugovora je 54.8 tisuća eura s PDV-om, a rok za završetak radova je 30 radnih dana od potpisivanja.  

- Time će Varaždinska županija u ovoj godini u sektor prometa u Strojarskoj i prometnoj školi uložiti ukupno 208 tisuća eura, budući da je ranije za nabavu simulatora za vožnju osigurano 67 tisuća eura, za kupnju zemljišta za izgradnju poligona za vozače 62 tisuće eura te za nabavu računala za praktikum 24 tisuće eura - navode iz Županije. 

Komentari