grozni prizori

U šumi blizu Varaždinbrega divljak psića izudarao kamenom po glavi, spasio ga prolaznik i ispričao nam cijelu priču

U redakciju nam se javio čitatelj iz Varaždinbrega koji je s javnošću htio podijeliti jedan prizor na kojeg je jučer naišao, a radi se naime o teškom ozlijeđivanju psića u šumi.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.01.2019. 10:06

Zadnja izmjena: 06.01.2019. 11:32

Foto: Udruga Spas/ Facebook

U redakciju nam se javio čitatelj iz Varaždinbrega koji je s javnošću htio podijeliti jedan prizor na kojeg je jučer naišao, a radi se naime o teškom ozljeđivanju psića u šumi.

Kako nam govori čitatelj, on redovito jaše po šumi u Seketinu, naselju blizu Varaždinbrega, a jučer je prilikom dolaska u šumu zatekao jedan auto. Kako nam prepričava, krenuo je dalje šumskim putem i naišao na lokve krvi. Slijedeći trag krvi, primijetio je čovjeka već na odlasku, te krenuo prema mjestu gdje se dotični nalazio i tamo zatekao grozan prizor - ostavljenog, ranjenog, krvavog psića u jarku. Pošto je psić još uvijek bio živ, pozvao je policiju i veterinara koji je kasnije ustanovio kako pas ima razbijenu lubanju i unutarnje krvarenje te ostaje pitanje hoće li uopće preživjeti. Prema riječima našeg čitatelja, veterinar je navodno ustvrdio kako se psića pokušalo usmrtiti velikim kamenom. Cijeli ovaj događaj potvrdili su nam iz PU Varaždinske koji su rekli kako će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava za mučenje životinja.

 

 

Komentari