Na Kapucinskom trgu

U Varaždin po prvi puta stiže Cars & Coffee - izložba suvremenih automobila i oldtimera

Objavljeno: 03.10.2018. 14:59

Zadnja izmjena: 03.10.2018. 15:20

Nakon niza uspješnih automobilističkih događaja po Europi i svijetu, te nakon dva događaja u susjednoj Sloveniji, Cars & Coffee po prvi puta stiže u Hrvatsku. U nedjelju 14. listopada, automobili će biti izloženi javnosti na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih old-timer-a. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Los Angelesu i Chicagu na drugom kraju legendarne Route 66 slijedili su New York, Evropa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna  mreža se širi iz godine u godinu.

Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen u susjednoj Sloveniji, a sada se brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) pridružuje i Hrvatska! Kako se najavljuje, Varaždinci će u nedjeljno poslijepodne na Kapucinskom trgu u vremenu od 16:30 do 18:30 sati moći razgledati 70-80 super luksuznih automobila.

Grad Varaždin je zaključkom gradonačelnika osigurao uvjete za održavanje manifestacije te besplatno ustupio javni prostor – Kapucinski trg.

Komentari