Donosimo detalje

U Varaždinu uskoro susret hrvatskih poduzetnica, evo o čemu je riječ

Objavljeno: 13.02.2024. 08:40

Zadnja izmjena: 13.02.2024. 08:41

Foto: Žene za ženu

Varaždinske poduzetnice okupljene u inicijativu 'Žene za ženu' i ove godine organiziraju događaj na kojem će se okupiti žene poduzetnice iz nekoliko hrvatskih županija s ciljem međusobnog umrežavanja i osnaživanja.

Drugo po redu druženje održat će se ususret Danu žena, 2. ožujka u Park Boutique hotelu u Varaždinu u 10 sati. Organizatorice najavljuju kako će, za razliku od prošlogodišnje konferencije, ova biti neformalnog karaktera, prilika za međusobno upoznavanje i dogovaranje potencijalne suradnje. Broj poduzetnica iz godine u godinu sve je veći i zamjetan je pozitivan trend sklonosti žena prema poduzetništvu pa će i ovogodišnji susret žena poduzetnica u Varaždinu biti prilika da se dodatno umreže i osnaže jedna drugu. 

Na prošlogodišnjoj su konferenciji ulaznice bile rasprodane, a karte se mogu kupiti na Entrio.hr.

- Kroz prezentacijski dio predstavit ćemo neka poslovna rješenja naših partnera i umrežiti sudionice s njima na vrlo jednostavan način. Žene se sve više ističu kao liderice u biznisu, a međusobnom podrškom žele pokazati kako je to jedini put za brži napredak koji istodobno donosi dobrobiti i za zajednicu – kažu organizatorice.

Komentari