vremenska prognoza

Varaždinci se probudili uz zabijeljene krovove - evo što nas očekuje kroz vikend

Piše: Iva Habulan

Objavljeno: 02.04.2022. 09:35

Zadnja izmjena: 02.04.2022. 09:35

Foto: Arhiva

Iako je početak travnja, mještani Varaždinske županije jutros su se probudili uz zabijeljene krovove, a vremenska prognoza će ostati slična kroz cijeli vikend, dok se razvedravanje i ponovni rast temperature očekuje od idućeg tjedna. 

Naime, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, današnja najviša temperatura zraka će biti do 5 stupnja Celzijevih, a snježne pahulje možemo očekivati i sredinom dana te navečer. Tijekom cijelog dana će biti oblačno uz malu količinu kiše i snijega. Što se tiče vjetra, do podne će puhati slab do umjeren sjeveroistočni ili sjeverni, a navečer možemo očekivati slab do umjeren sjeverni ili sjeverozapadni.

Ni nedjelja neće biti toplija - najviša dnevna temperatura kretat će se do maksimalno 6 stupnjeva Celzijevih, a sutrašnja najniža temperatura će biti 1 stupanj u jutarnjim satima. I sutra možemo očekivati pahulje snijega. Ujutro će biti oblačno uz malu količinu kiše i snijega, dok se u popodnevnim satima prognozira blago razvedravanje i pokoja zraka sunca. Kroz cijeli dan će puhati slab do umjeren sjeverozapadni ili sjeverni vjetar.

Komentari