potpore do 15 tisuća kuna

Varaždinska županija raspisala javni poziv za dodjelu potpora event industriji i putničkim agencijama

Cilj Javnog poziva je pružanje potpore u osmišljavanju i provedbi projekata koji su u funkciji turističkog razvoja Varaždinske županije te očuvanje radnih mjesta poslovnih subjekata.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.02.2021. 12:18

Zadnja izmjena: 10.02.2021. 12:56

Foto: Dino Možek

Varaždinska županija odazvala se pozivu Udruge ''Glas poduzetnika'' te raspisala Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u području event industrije i putničkih agencija.

Kako naglašavaju iz Varaždinske županije, ovaj je javni poziv jedinstveni jer, kako ističu, na ovakav način nije još nitko pomogao ovim industrijama. Bespovratne potpore se odobravaju kao potpore male vrijednosti, a korisnici bespovratnih potpora mogu biti poslovni subjekti sa sjedištem na području Varaždinske županije, koji se pretežito bave izvođačkim umjetnostima ili putničke agencije/turoperatori.

Što se tiče izvođačkih industrija i pomoćnih industrija, prijavitelji će predložiti aktivnosti i događanja koje će moći realizirati do kraja tekuće godine. Što se pak tiče putničkih agencija i turoperatora, na njima je da predlože dva paket aranžmana za područje Varaždinske županije. Ocjenjivat će se kreativnost te novi programi koji do sada nisu bili realizirani. Maksimalni iznos potpore je do 15 tisuća kuna, a poziv je otvoren do kraja veljače. Možete ga pronaći OVDJE.

Predsjednik Turističke zajednice Varaždinske županije

Komentari