INFORMATIZACIJA

Varaždinski ugostitelji se moderniziraju i uvode aplikaciju za naručivanje hrane i pića

Objavljeno: 28.07.2020. 09:38

Zadnja izmjena: 29.06.2021. 14:53

Hrvatska obrtnička komora prati mogućnosti za modernizaciju u raznim djelatnostima. U skladu s dinamičnim vremenima u kojima živimo, koji zahtijevaju stalnu prilagodbu i unaprjeđenje poslovanja svake djelatnosti pripremili su prezentaciju aplikacije Smart Service za ugostitelje.

Hrvatska obrtnička komora prepoznala je potrebe svojih članovate je u suradnji s partnerom izradila aplikaciju namijenjenu ugostiteljima. Svrha ovog projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja u novonastalim izazovnim okolnostima zbog koronavirusa, ali i osigurati alat koji jedio digitalne ere u kojoj se nalazimo.

Smart Service je višejezični servis koji omogućava gostu da uz pomoć smartphone-a putem QR koda na jednostavan način pregleda i naruči hranu i piće za svoj stol. Osim što se smanjuje vrijeme čekanja narudžbe za gosta, osoblju objekta omogućava se pregledna statistika u realnom vremenu. Svaki ugostiteljski objekt aplikaciju može prilagoditi svojoj ponudi.

Kako ovaj servis funkcionira u praksi i koje dobrobiti donosi ugostiteljima i njihovima gostima možete saznati na prezentaciji aplikacije, koja će se održati u četvrtak, 30. srpnja s početkom u 13:30 sati, u varaždinskom restoranu Bedem.

Komentari