nevrijeme

Večeras se očekuje kiša s grmljavinom, Hrvatski Telekom poslao upozorenje

Objavljeno: 25.05.2022. 13:48

Zadnja izmjena: 02.07.2022. 19:15

Nakon nekoliko dana sunčanog vremena i visokih temperatura, večeras nas ponovno očekuje naoblaka uz kišu i mjestimičnu grmljavinu, a Hrvatski Telekom tom je prilikom poslao upozorenje korisnicima.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, danas će biti sunčano uz blagu naoblaku, a u večernjim satima, točnije nakon 17 sati meteorolozi su najavili naoblaku uz moguću grmljavinu. Također, najavljena je kiša koja će padati i tijekom sutrašnjeg prijepodneva, a čiji se prestanak očekuje tek sutra oko 14 sati. 

Zbog mjestimičnog nevremena i grmljavine, Hrvatski Telekom obavijestio je svoje korisnike da zaštite svoju opremu. - Danas se očekuje grmljavinsko nevrijeme na vašem području. Kako biste zaštitili svoje uređaje preporučujemo da isključite telefonski i strujni kabel iz utičnice - naveli su u obavijesti. 

Također, dnevna temperatura zraka danas navečer će pasti do 20 stupnjeva Celzijevih, a tijekom noći će se spustiti do 16 stupnja. Ovakva vremenska prognoza rashladit će zrak te će sutrašnja najviša dnevna temperatura biti 22 stupnja

Komentari