gostovanje u studiu 4

Vugrin i Mija Ivanković gostovali na HRT-u - evo što su rekli

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.11.2020. 09:47

Zadnja izmjena: 09.11.2020. 10:15

Foto: Screenshot

U HRT-ovoj emisiji gostovali su Robert Vugrin, načelnik Stožera Varaždinske županije te Mija Ivanković, direktorica TTS-a koja je, podsjetimo, najavila kako će sportski centar i dalje raditi bez obzira na nove preporuke.

Kako je rekla Ivanković, TTS i dalje radi, a osmislili su način kako da se kreću unutar zakonskih okvira. Kako je dodala, ljudima se ne mogu kidati poslovi, a da ih se ne obešteti. Također, Ivanković je istaknula kako kako se ne boje inspekcija i kazne.

Robert Vugrin, načelnik Stožera Varaždinske županije, rekao je kako ovo što govori Ivanković je opasno. - Jedno je tražiti kompenzacijske mjere i ukazivati kako je nečije poslovanje pogođeno datim mjerama, ali javno izjavljivati kako se ne misle pridržavati epidemioloških odluka to je opasno i opstruira se rad zdravstvenih djelatnika - rekao je Vugrin te naglasio kako Varaždinska županija ne može ponuditi svim gospodarskim subjektima adekvatne kompenzacijske mjere te kako to mora ići s nacionalne razine koja još uvijek nije spremna ići prema jačim restrikcijama.

- Oni još uvijek nisu spremni zatvarati vjerske objekte, ni objekte kulture, ni ugostiteljske objekte, rekao je i dodao kako sve ovo vodi prema nekontroliranom lockdownu u Varaždinskoj županiji.

 

Komentari