vremenska prognoza

Za tri dana dolazi jesen, još kratko uživamo u suncu i temperaturama iznad 20 stupnjeva

Prema podacima DHMZ-a, još će danas i sutra biti sunčano uz dnevne temperature do najviše 25 stupnja Celzijevih, a sutra već u popodnevnim satima najavljena je naoblaka uz manju količinu kiše u večernjim satima...
Objavljeno: 20.09.2023. 09:42

Zadnja izmjena: 20.09.2023. 09:43

Foto: Ilustracija (Arhiva)

Za tri dana kalendarski dolazi jesen, a u skladu s tim godišnjim dobom u drugoj polovici aktualnog tjedna dolaze i niže temperature, jutarnje magle, naoblaka te više kišnih dana.

Naime, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, još će danas i sutra biti sunčano uz dnevne temperature do najviše 25 stupnja Celzijevih, a sutra već u popodnevnim satima najavljena je naoblaka uz manju količinu kiše u večernjim satima. U petak će tijekom cijelog dana biti pretežno oblačno uz pokoju zraku sunca uz temperature od 18 do 25 stupnja Celzijevih.

Promjena vremena dolazi u subotu za koju su meteorolozi najavili veće količine kiše, a tijekom cijelog dana bit će oblačno i hladnije nego u prvoj polovici ovog tjedna - najviše dnevne temperature neće iznositi više od 18 stupnja, a tijekom popodneva puhat će sjeverac. Gotovo ista vremenska prognoza najavljena je i za nedjelju, kada je u večernjim satima, prema najavama meteorologa, moguća i grmljavina. Ipak, ponovno razvedravanje i nešto više temperature očekuju nas u ponedjeljak.

Komentari