očitovanje zamjenice

'Župan se oporavlja na kućnoj njezi, žao mi je što se našao u situaciji da ga se fizički napalo'

"Osobno mi je žao što se našao u toj situaciji da ga se fizički napalo, te osuđujem svaki oblik fizičkog nasilja prema bilo kojoj osobi", piše zamjenica župana Silvija Zagorec...
Objavljeno: 27.09.2022. 13:57

Zadnja izmjena: 27.09.2022. 19:23

Foto: Zamjenica župana Silvija Zagorec

Župan Anđelko Stričak trenutno se prema preporuci liječnika nalazi na bolovanju, točnije na kućnoj njezi, a tome je danas medije izvjestila njegova zamjenica Silvija Zagorec. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti:

  • Župan trenutno na bolovanju - "Povodom nedavnog događaja u kojem je župan napadnut i ozlijeđen, a potom zatražio i liječničku pomoć, želim vas izvijestiti da se župan Stričak trenutno nalazi na bolovanju/kućnoj njezi sukladno preporuci liječnika. Čim se oporavi, nastavit će obavljati svoje svakodnevne obaveze", piše Zagorec.
  • "Svjedočim njegovom zalaganju za žurne službe" - Zagorec nastavlja: "Kao njegova zamjenica, u ovih godinu i pol dana imala sam prilike uvjeriti se u sljedeće: Ako se itko uvijek i svugdje zalagao za unapređenje statusa hrvatskih vojnika, policajaca, vatrogasaca i ostalih žurnih službi…, to je on, naš župan. Nikad se nije dogodilo da nije istaknuo njihove zasluge, kako nekad u ratu tako i danas u izazovima današnjice, te je kroz posao koji obavlja uvijek davao potporu radu navedenih institucija i službi. Potom nikad nije propustio priliku naglasiti važnost brige za svakog pojedinca bez obzira o kome se radilo."
  • "Žao mi je što se našao u situaciji da je napadnut" - Zamjenica župana zaključuje: "Osobno mi je žao što se našao u toj situaciji da ga se fizički napalo, te osuđujem svaki oblik fizičkog nasilja prema bilo kojoj osobi.“

Komentari