in memoriam

Zdravka Grđan emotivno se oprostila od Josipa Heheta: 'Pamtit ću vašu omiljenu izreku...'

Objavljeno: 04.05.2022. 21:00

Zadnja izmjena: 04.05.2022. 21:07

Foto: Facebook: Zdravka Grđan

Predsjednica Gradskog vijeća i ravnateljica Druge gimnazije Varaždin, Zdravka Grđan, emotivnom objavom oprostila se od preminulog kolege Josipa Heheta.

Naime, preminuli Josip Hehet aktualnoj predsjednici Gradskog vijeća kolega je bio kao predsjednik Gradskog vijeća u razdoblju od 2013.-2017., ali i kao član Školskog odbora Druge gimnazije Varaždin s najdužim stažem, od čak osam godina, a Odboru je u jednom razdoblju i predsjedavao.

- Pamtit ću Vašu omiljenu izreku” Omnia mea mecum porto” (Sve svoje nosim sa sobom) i znajte da ću i ja uvijek sa sobom nositi sjećanje na Vas, Vaša djela i riječi. Voljeli ste obrazovanje, školu, poučavanje i pritom uvijek s radošću pričali o svojoj obitelji i unucima. Svima ste nam na ponos i uzor kao moralni, stručni i politički stup društva. Zahvaljujem Vam se na svemu u ime učenika i djelatnika Druge gimnazije Varaždin, a iz mog srca ide jedno veliko vječno HVALA. Neka Vam je laka zemljica. Počivajte u miru Božjem - napisala je Zdravka Grđan na svojem Facebook profilu, dodajući kako su se posljednji put susreli prije svega nekoliko mjeseci, 11. studenoga prošle godine.

Komentari