komentar

Zlatan Avar mora platiti 8.400 eura Vesni Halugi: 'Smiješno, ide žalba'

Objavljeno: 25.06.2024. 12:13

Zadnja izmjena: 25.06.2024. 12:16

Foto: Arhiva

Kao što smo jutros objavili, Općinski sud u Koprivnici donio je nepravomoćnu presudu kojom nalaže bivšem zamjeniku varaždinskog gradonačelnika Zlatanu Avaru da isplati 5.308 eura i nadoknadi sudske troškove od 3.074 eura privremenoj gradskoj pročelnici Vesni Halugi, a za komentar presude upitali smo Avara.

Naime, Haluga je protiv Zlatana Avara podigla tužbu nakon presice 6. travnja 2022. Godine gdje je Avar, prema navodima iz presude, iznio neistinite informacije o njoj. Avar za presudu kaže da je 'smiješna'.

- Ja stojim iza svega što sam izgovorio i sve što sam govorio temelji se na konkretnom. Presuda? Smiješna. Naravno, ide žalba. Borba se nastavlja – kratko je rekao za eVaraždin.

Podsjećamo, na spomenutoj presici Avar je kazao kako vijećnici NL Ivana Čehoka neće sudjelovati na sjednicama Gradskog vijeća sve dok Zdravka Grđan, tadašnja predsjednica Gradskog vijeća, i Vesna Haluga, tadašnja privremena gradska pročelnica, a danas viša stručna suradnica za međunarodnu suradnju Gradfa Varaždina, ne podnesu ostavke. Avar ih je tada optužio kako su neutemeljeno poništile javni natječaj za zakup zemljišta u namjeri da se sklopi direktna pogodba o zakupu s poljoprivrednikom Juricom Cafukom, navodno time nanijevši štetu od više stotina tisuća. Presuda još nije pravomoćna, jer stranke imaju pravo žalbe na Županijskom sudu.

Komentari